Conferința Gratuită de Inteligență Emoțională în Constanța

Profiluri emoționale în Carieră

Vârsta minimă de participare e 18 ani.

Înscrierile se închid în:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Această conferință e pentru tine dacă:

Vrei să avansezi în carieră și simți că ceva te blochează;

E momentul să îți crești performanța la locul de muncă;

Vrei să eviți să fii văzut ca un șef dezagreabil și să dezvolți relații de încredere cu colegii tăi;

Te-ai săturat să auzi că nu se găsesc angajați buni în piață și ești dispus / ă să faci ceva ca să ai angajații de care ai nevoie;

Vrei să îți ajuți colegii să fie foarte buni în ce fac și să nu se mai auto-saboteze;

Ca antreprenor, vrei să nu te mai temi de concurenții tăi și să înțelegi cum poți să folosești diferențele din piața în care activezi, în avantajul tău.

De ce să înveți despre profiluri emoționale în carieră, în cadrul unei conferințe despre Inteligența Emoțională?

Inteligența emoțională este abilitatea Secolului 21. Mai mult, pare-se că va fi abilitatea următoarelor generații, mult timp de acum încolo.Într-o lume în care totul poate fi automatizat și înlocuit cu sisteme și instrumente tehnologice, oamenii care vor ști să relaționeze, să comunice și să își gestioneze lumea emoțională, sunt cei care vor avea cele mai mari avantaje.Și asta nu o spunem noi, ci studii dezvoltate de entități renumite care studiază comportamentul uman.Creierul uman este construit la fel, pentru toți. Regulile și legile după care el funcționează, sunt la fel, pentru toți. Dar felul în care gestionezi organul principal din corpul tău și, mai ales, creierul emoțional, determină calitatea vieții tale.Iar “lupta” dintre creierul rațional și creierul emoțional se dă în fiecare secundă din viața ta.
Această conferință gratuită, îți va arăta cum funcționează creierul uman, ce principii se află în spatele formării șabloanelor care îți conduc viața și cum să folosești aceste principii ca să dezvolți un business sau ca să crești în carieră.Nu este despre “pastile-magice”, nu este despre cum să îți reprimi emoțiile și nici despre “Cum să fii șeful pe care și-l doresc ceilalți…”E ceva diferit.

În cadrul conferinței o să:

Descoperi care sunt cele 4 profiluri emoționale și cum funcționează fiecare;

Devii conștient de nivelul tău emoțional și să afli în care dintre cele 4 profiluri petreci cel mai mult timp;

Vezi cum și când să folosești fiecare profil emoțional în carieră, în funcție de obiectivele tale;

Descoperi ce să faci ca să ai control asupra emoțiilor tale și ce ai de făcut când apare stresul în carieră;

Înțelegi cum să nu te mai sabotezi când îți alegi obiectivele personale și profesionale;

Afli de ce socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg și ce să faci să nu îți mai pierzi controlul, în situațiile de criză sau în conflictele ce apar la muncă.

Rezervă-ți un loc în sală, pentru când venim în orașul tău. Ai șansa să înveți despre tine, despre lumea ta emoțională și despre cum să lucrezi cu universul emoțional al colegilor, șefilor și colaboratorilor tăi. Pe termen lung, asemenea cunoștințe se vor transforma în punctele tale forte.

Ce vei găsi la conferință și poți să iei cu tine:

Back to Yourself

Cel mai complex program online de dezvoltare a inteligenței emoționale, din România, creat de Zoltan Veres, un program în care sunt deja înscrise peste 2000 de persoane și care te va ajuta să îți antrenezi cele 8 abilități principale de #eq, ca să trăiești echilibrat și să obții ce îți dorești de la viață.

Cursuri Audio

Cursuri Audio despre inteligența emoțională și încrederea în sine, despre cum gestionezi stresul, cu inteligența emoțională și în ce fel poți să fii mai bun în vânzări, dacă știi care sunt abilitațile de #eq.

Invită-ți prietenii la Conferință. Click și Share.

De la Expertul #1 din România în Inteligența Emoțională

Zoltan Veres are un talent înnăscut în “a citi” oamenii. Reușește să facă rapid legături între comportamentele oamenilor și descoperă șabloanele lor comportamentale cu o acuratețe ieșită din comun.

A aprofundat ceea ce părea să facă instinctiv studiind Programare Neuro-Lingvistică, Tehnici de Eliberare Emoțională, Modelul “Six Seconds de dezvoltare a Inteligenței Emoționale” și multe alte metode de dezvoltare personală.

Cu timpul și-a dat seama și de “matematica” după care funcționează viața noastră – acele șabloane și programe subconștiente pe care, dacă le poți înțelege și schimba în beneficiul tău, rezultatele uimitoare apar imediat. A reușit să sintetizeze aceste descoperiri în metode ușor de urmat și astfel ajută mii de oameni să aibă control asupra acțiunilor, deciziilor, atitudinilor și comportamentelor lor și, astfel, să-și transforme viața în ceea ce și-au dorit dintotdeauna.

Recunoscut în primă fază pentru ședințe private de consiliere, ulterior a dus conceptele de inteligență emoțională și în cadrul unor companii de renume din România.

Misiunea lui Zoltan este să ajute cât mai mulți oameni prin intermediul inteligenței emoționale, să îi învețe să depășească problemele ce-i țin pe loc, ca să trăiască o viață conștientă în care să-și atingă potențialul maxim.

Ce spun ceilalți despre Zoltan Veres

“Pentru mine, Zoltan este expertul numărul 1 în ceea ce privește rezolvarea blocajelor..

și vindecarea “traumelor” emoționale. De fiecare dată am reușit să aplic sfaturile și tehnicile lui instant, cu rezultate peste așteptări.”

Ovidiu Oltean
Professional Public Speaker si Coach

“Rar găsesc speakeri, chiar la nivel mondial, care să ofere conținut valoros..

și să o facă într-un mod atractiv, carismatic. Zoltan reușește să facă aceste două lucruri cu brio. Dacă vrei să îți dezvolți inteligența emoțională, el este omul potrivit.”

Lorand Soares Szasz
Autor, Business Coach si Antreprenor

“Am lucrat cu Zoltan ca și coach, pe aspecte personale și legat de business.”

“Lucrul cu Zoltan e fun și eficient în acelasi timp și îmi place că am obținut rezultatele pe care le doream.”

Monica Ion
Coach and Healer

“L-am cunoscut pe Zoltan într-un moment destul de greu pentru mine, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.”

“Auzisem despre el că ar fi unul dintre cei mai buni traineri când vine vorba de emoții, însa am fost destul de sceptic. Am început să lucrez cu el și am făcut schimbări în ambele planuri. Așa mi-am modificat definitiv percepția despre lumea emoțiilor. Pentru mine, Zoltan nu mai e unul dintre cei mai buni specialiști în educație emoțională. Este cel mai bun!”

Ovidiu Ladar
Owner & Manager @ Gorunn

“Zoltan Veres este un fel de Anthony Robbins al României.”

“Îți explică pas cu pas, centimetru cu centimetru, cu o logică imbatabilă, cum te auto-sabotezi și cum să faci să îți pui propriile emoții în slujba obiectivelor tale. De la Zoltan am invățat că progresul este un proces.”

Ovidiu Ciocoiu
Business Consultant, Co-fondator Systemo

Contact

Ana-Maria Bîlc
Customer Joy Agent, Refleqt
Telefon: 0749 654 272
E-mail: anamaria.bilc@refleqt.ro

© 2019 Refleqt. Toate drepturile rezervate.

Descopera cele 7 motive pentru care un lider esueaza.

E-book Gratuit de la Zoltan Veres.

You have Successfully Subscribed!

Înscriere

Mulțumim pentru interesul acordat! Te vom contacta în urmatoarele 24 de ore!