Conferința Gratuită de Inteligență Emoțională În Constanța

Descoperă Cum Să Ieși Învingător din Conflicte

Această conferință e pentru tine dacă vrei să afli:

 • Care sunt componentele unui conflict și ce să faci cu ele;
 • Cum să te detașezi de situații conflictuale;
 • Ce să faci ca să fii mai stăpân pe tine la locul de muncă sau chiar în afacerea ta;
 • Cum să aduci liniște în relația ta de cuplu, pentru că dispar conflictele;
 • Ce să faci în loc să te cerți pe tine că “ți-a sărit țandăra” și ai stricat o relația cu cineva drag;
 • Cum ar arăta viața ta dacă te-ai simți sănătos emoțional și mintal, pentru că ai instrumente care te ajută când apar tensiuni sau conflicte…

De ce să înveți despre conflicte în cadrul unei conferințe despre inteligența emoțională?

Inteligența emoțională este abilitatea Secolului 21. Mai mult, pare-se că va fi abilitatea următoarelor generații, mult timp de acum încolo.

Într-o lume în care totul poate fi automatizat și înlocuit cu sisteme și instrumente tehnologice, oamenii care vor ști să relaționeze, să comunice și să își gestioneze lumea emoțională, sunt cei care vor avea cele mai mari avantaje.

Și asta nu o spunem noi, ci studii dezvoltate de entități renumite care studiază comportamentul uman.

Creierul uman este construit la fel, pentru toți. Regulile și legile după care el funcționează, sunt la fel, pentru toți. Dar felul în care gestionezi organul principal din corpul tău și, mai ales, creierul emoțional, determină calitatea vieții tale.

Iar “lupta” dintre creierul rațional și creierul emoțional se dă în fiecare secundă din viața ta, cu atât mai mult în conflicte.

Tocmai de aceea, să combini tehnici și instrumente concrete, practice, cu știința corpului tău și a felului în care el funcționează, este cel mai eficient mod prin care ajungi să ieși învingător din orice situație tensionată.

E important să înțelegi că nu va fi o conferință motivațională, că nu îți va vinde nimeni “pastile magice” și nici nu o să te învețe cum să urli mai tare, în conflicte. 🙂

Vrei să știi mai bine ce ai de făcut când apare un conflict? La conferință:

 • Ai să descoperi cum se construiește un conflict;
 • Vei vedea cum să aplici practic informațiile care vorbesc despre managementul conflictelor;
 • Ai să îți dai seama care este rolul tău în conflict și ai să vezi care sunt beneficiile situației prin care treci;
 • Vei înțelege ce ai de făcut ca să lucrezi mai bine cu oamenii și ai să știi ce ai de făcut în relația ta cu colegii sau angajații tăi;
 • Ai să îți dai seama de ce ai tu nevoie ca să construiești relații autentice, de business sau personale;
 • Ai să vezi ce ai tu de făcut pentru ca relația ta de cuplu să înflorească. Chiar și atunci când celălalt îți scoate peri albi.

Rezervă-ți un loc în sală, pentru când venim în orașul tău. Ai să regreți dacă ratezi evenimentul.

Înscrie-te acum la Conferința Gratuită de Inteligență Emoțională “Descoperă Cum Să Ieși Învingător din Conflicte”

14 Mai, de la ora 09:30 sau 17:30

Prin înscriere, sunt de acord ca datele mele să devină parte din #comunitatearefleqt și să fie folosite în scopuri organizatorice, de marketing și publicitate

Invită-ți prietenii la Conferință. Click și Share.

Despre Autor

De la Expertul #1 din Romania în Inteligența Emoțională.

Zoltan Veres are un talent înnăscut în “a citi” oamenii. Reușește să facă rapid legături între comportamentele oamenilor și descoperă șabloanele lor comportamentale cu o acuratețe ieșită din comun.

A aprofundat ceea ce părea să facă instinctiv studiind Programare Neuro-Lingivistică, Tehnici de Eliberare Emoțională, Modelul “Six Seconds de dezvoltare a Inteligenței Emoționale” și multe alte metode de dezvoltare personală.

Cu timpul și-a dat seama și de “matematica” după care funcționează viața noastra – acele șabloane și programe subconștiente pe care, dacă le poți înțelege și schimba în beneficiul tău, rezultatele uimitoare apar imediat. A reușit să sintetizeze aceste descoperiri în metode ușor de urmat și astfel ajută mii de oameni să aiba control asupra acțiunilor, deciziilor, atitudinilor și comportamentelor lor și, astfel, să-și transforme viața în ceea ce și-au dorit dintotdeauna.

Recunoscut în primă fază pentru ședinte private de consiliere, ulterior a dus conceptele de inteligență emoțională și în cadrul unor companii de renume din România.

Misiunea lui Zoltan este să ajute cât mai mulți oameni prin intermediul inteligenței emoționale, să îi învețe să depășească problemele ce-i țin pe loc, ca să trăiască o viață conștientă în care să-și atingă potențialul maxim.

Ce spun oamenii despre Zoltan Veres

„Pentru mine, Zoltan este expertul numărul 1 în ceea ce privește rezolvarea blocajelor..

și vindecarea „traumelor” emoționale. De fiecare dată am reușit să aplic sfaturile și tehnicile lui instant, cu rezultate peste așteptări.”

Ovidiu Oltean
Professional Public Speaker si Coach

„Rar găsesc speakeri, chiar la nivel mondial, care să ofere conținut valoros..

și să o facă într-un mod atractiv, carismatic. Zoltan reușește să facă aceste două lucruri cu brio. Dacă vrei să îți dezvolți inteligența emoțională, el este omul potrivit.”

Lorand Soares Szasz
Autor, Business Coach si Antreprenor

„Am lucrat cu Zoltan ca și coach, pe aspecte personale și legat de business.”

„Lucrul cu Zoltan e fun și eficient în acelasi timp și îmi place că am obținut rezultatele pe care le doream.”

Monica Ion
Coach and Healer

„L-am cunoscut pe Zoltan într-un moment destul de greu pentru mine, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.”

„Auzisem despre el că ar fi unul dintre cei mai buni traineri când vine vorba de emoții, însa am fost destul de sceptic. Am început să lucrez cu el și am făcut schimbări în ambele planuri. Așa mi-am modificat definitiv percepția despre lumea emoțiilor. Pentru mine, Zoltan nu mai e unul dintre cei mai buni specialiști în educație emoțională. Este cel mai bun!”

Ovidiu Ladar
Country Sales Manager @ Louis Purple

„Zoltan Veres este un fel de Anthony Robbins al României.”

„Îți explică pas cu pas, centimetru cu centimetru, cu o logică imbatabilă, cum te auto-sabotezi și cum să faci să îți pui propriile emoții în slujba obiectivelor tale. De la Zoltan am invățat că progresul este un proces.”

Ovidiu Ciocoiu
Business Consultant, Co-fondator Systemo

Înscrie-te acum la Conferința Gratuită de Inteligență Emoțională “Descoperă Cum Să Ieși Învingător din Conflicte”

14 Mai, de la ora 09:30 sau 17:30

Prin înscriere, sunt de acord ca datele mele să devină parte din #comunitatearefleqt și să fie folosite în scopuri organizatorice, de marketing și publicitate

© 2019 Refleqt. Toate drepturile rezervate.