Webinar Gratuit

Emotiile si banii

Care este legatura intre ce simti si contul tau bancar

Intreaga noastra fiinta este corelata si influentata de emotiile noastre.

Si pentru ca si cand e vorba despre a face sau a avea bani suntem tot… noi, inseamna ca o legatura exista. Dar care e? Si cum poti sa o dezvolti?

E greu sa recunosti ca discutiile despre bani sunt de foarte multe ori… incomode.

Intrebari, ipoteze si teorii care sa discute despre acest subiect sunt multe. Dar raspunsuri…

De ce unii reusesc sa ii obtina cu usurinta si de ce altii nu, desi se straduiesc?

Banii aduc o stare de implinire sau starea de implinire atrage banii?

De ce, daca ti se pare ca “stai bine” legat de bani, nu reusesti sa depasesti un anumit plafon la care tot stai de ceva timp?

Bani si discutiile despre ei par sa aiba la baza considerente rationale. Totusi, daca ii ai sau nu, iti impacteaza starea emotionala extrem de tare. Si daca banii reusesc sa dicteze cum te simti… oare nu pot si emotiile sa influenteze felul in care arata contul tau bancar?

Ba pot. Si inca mult mai tare decat iti inchipui!

Daca esti pregatit/a:

  • Sa accepti ca NU am fost educati sa folosim resursele financiare in folosul nostru si asta este una dintre cele mai mari probleme a societatii noastre si a noastra, ca indivizi;
  • Sa te intorci in tine si sa vezi care sunt, pe bune, convingerile tale despre bani;
  • Sa faci schimbari in felul in care faci bani;
  • Sa iti imbunatatesti veniturile financiare, indiferent din ce sursa sunt ele;
  • Sa descoperi o perspectiva diferita, despre cum cine esti tu, ce simti si cum gestionezi emotiile, impacteaza relatia ta cu banii;
  • Sa accepti ca e nevoie sa faci ceva diferit, daca vrei sa ai mai multi bani si sa te bucuri de ei;

Te invitam la Webinarul Gratuit “Profiluri emotionale in business si cariera”. Va fi online, live si dureaza o ora si jumatate. Vei avea sansa sa pui intrebari si sa descoperi perspective care s-ar putea sa produca schimbari radicale in viata ta.

Inscrie-te acum!

De la Director Economic
la Coach de Inteligenta Emotionala

De la Director Economic la Coach de Inteligenta Emotionala

Trainer, Coach, Autor si Expert in Emotii, Zoltan este co-fondator Refleqt.

Lucreaza impreuna cu oamenii, pentru oameni, de mai bine de 10 ani. Sustine training-uri, workshop-uri si sesiuni de coaching bazate pe principiile inteligentei emotionale.

A studiat modelul “Six Seconds” de dezvoltare a Inteligentei Emotionale si este acreditat international de catre organizatia “Six Seconds”. In tot ceea ce preda, combina informatii din mai multe domenii pe care le-a studiat de-a lungul anilor, Programarea Neuro-Lingvistica si Tehnicile de Eliberare Emotionala fiind doar doua dintre ele.

Inainte sa descopere Inteligenta Emotionala, a fost director economic, antreprenor, IT-ist si chiar alpinist utilitar, desi i-a fost frica de inaltime. Ii place sa spuna despre el ca a trait in 40 de ani, cat multi oameni in 4 vieti.

Toate experientele prin care a trecut l-au ajutat pe Zoltan sa-si descopere adevarata vocatie, iar acum misiunea lui este sa creeze o lume constienta.

A colaborat cu organizatii de talie nationala, in cadrul unor multinationale, companii mari, dar si cu firme mai mici, antreprenori sau manageri care si-au dorit sa devina mai buni in ce fac.

A dezvoltat cel mai complex program online de dezvoltare a inteligentei emotionale din Romania, Back to yourself, si, spune el, este de abia la inceput.

Imagini de la evenimentele sustinute de Zoltan

Ai intrebari?

Mihaela te va ajuta cu drag daca ai orice nelamurire.

Mihaela Bara
Telefon: 0749 383 687
contact@refleqt.ro

Copyright © 2018 Refleqt • Toate drepturile rezervate • Termeni și CondițiiConfidențialitateANPC