Webinar Gratuit

Profiluri Emotionale in Business si Cariera

S-ar putea sa crezi, la fel ca multi altii, ca emotiile nu au nicio treaba cu afacerile, cariera sau mediul profesional.

La urma urmei, e despre munca. Ce emotii sa fie implicate?

Raspuns: Emotiile tale. Din creierul tau. Sabloanele emotionale pe care le ai dintotdeauna si care te ajuta sau, din contra, te saboteaza.

Participa la webinarul gratuit ca sa descoperi principalele 4 profiluri emotionale care se regasesc in mediul profesional. Vezi in care dintre ele te regasesti tu si descopera ce poti sa faci ca sa iti dezvolti abilitatile utile si cum poti sa reduci din obiceiurile care te trag in jos.

Ti-ar prinde bine sa fii online daca:

 • Vrei sa avansezi in cariera si simti ca ceva te blocheaza;
 • Vrei sa iti cresti performanta la locul de munca;
 • Vrei sa eviti sa fii vazut ca un sef dezagreabil si sa dezvolti relatii de incredere cu colegii tai;
 • Vrei sa iti ajuti colegii sa fie foarte buni in ce fac si sa nu se mai auto-saboteze;
 • Ca antreprenor, vrei sa nu te mai temi de concurentii tai si sa intelegi cum poti sa folosesti diferentele din piata in care activezi, in avantajul tau.

De ce sa participi?

 • Ca sa descoperi cele 4 profile emotionale: angajat, liber profesionist, antreprenor, investitor. Si o sa intelegi cum functioneaza fiecare;
 • Poti sa devii constient de nivelul tau emotional si o sa stii in care din cele 4 profile petreci cel mai mult timp;
 • Ca sa stii cum sa folosesti fiecare profil emotional in cariera, in functie de obiectivele tale;
 • Sa afli cum sa ai controlul emotiilor tale si cum sa gestionezi stresul din viata profesionala;
 • Sa descoperi cum sa nu te mai autosabotezi cand iti stabilesti obiectivele personale si profesionale;
 • Sa afli de ce socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ si cum sa nu mai pierzi controlul in situatiile de criza.

Participa la Webinarul Gratuit “Profiluri Emotionale in Business si Cariera”. Va fi online, live si dureaza o ora si jumatate. Vei avea sansa sa pui intrebari si sa descoperi perspective care s-ar putea sa produca schimbari radicale in viata ta.

De la Director Economic
la Coach de Inteligenta Emotionala

De la Director Economic la Coach de Inteligenta Emotionala

Trainer, Coach, Autor si Expert in Emotii, Zoltan este co-fondator Refleqt.

Lucreaza impreuna cu oamenii, pentru oameni, de mai bine de 10 ani. Sustine training-uri, workshop-uri si sesiuni de coaching bazate pe principiile inteligentei emotionale.

A studiat modelul “Six Seconds” de dezvoltare a Inteligentei Emotionale si este acreditat international de catre organizatia “Six Seconds”. In tot ceea ce preda, combina informatii din mai multe domenii pe care le-a studiat de-a lungul anilor, Programarea Neuro-Lingvistica si Tehnicile de Eliberare Emotionala fiind doar doua dintre ele.

Inainte sa descopere Inteligenta Emotionala, a fost director economic, antreprenor, IT-ist si chiar alpinist utilitar, desi i-a fost frica de inaltime. Ii place sa spuna despre el ca a trait in 40 de ani, cat multi oameni in 4 vieti.

Toate experientele prin care a trecut l-au ajutat pe Zoltan sa-si descopere adevarata vocatie, iar acum misiunea lui este sa creeze o lume constienta.

A colaborat cu organizatii de talie nationala, in cadrul unor multinationale, companii mari, dar si cu firme mai mici, antreprenori sau manageri care si-au dorit sa devina mai buni in ce fac.

A dezvoltat cel mai complex program online de dezvoltare a inteligentei emotionale din Romania, Back to yourself, si, spune el, este de abia la inceput.

Imagini de la evenimentele sustinute de Zoltan

Ai intrebari?

Mihaela te va ajuta cu drag daca ai orice nelamurire.

Mihaela Bara
Telefon: 0749 383 687
contact@refleqt.ro

Copyright © 2018 Refleqt • Toate drepturile rezervate • Termeni si ConditiiConfidentialitateANPC

Designed with by DonevaMedia.