DESPRE NOI

Corporate trainings

E-learning

Kids

Despre Refleqt

 

Ajutam oamenii sa isi dezvolte Inteligeta Emotionala si companiile sa isi creasca performanta prin cresterea Inteligentei Emotionale a angajatiilor.
Facem asta prin conferinte, seminarii, training-uri, coaching one on one, team coaching si multe alte metode.

Despre Zoltan Veres

Speaker, Trainer & Coach la REFLEQT

Cu o experienta de peste 10 ani în studiul naturii umane, Zoltan şi-a dedicat viaţa să descopere şi să înţeleaga “biologia emoţiilor” din corpul uman.

Este certificat și acreditat internațional de către “Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale şi sustine constant training-uri, seminarii, workshop-uri și ședințe de coaching, bazate pe principiile inteligentei emotionale.

Este Speaker, Trainer & Coach la REFLEQT şi şi-a propus ca prin activitatea sa, să dezvolte abilitatea secolului 21 - inteligenţa emoţională, în cât mai multe persoane.

Emoţiile au impact în fiecare domeniu din viaţa noastră. Ele sunt prezente mereu, chiar daca uneori nu suntem conştienti de ele şi, mai ales, de felul în care ele ne fac sa luăm decizii, să acţionăm sau să reacţionăm.

Refleqt, împreună cu Zoltan Veres, îşi doresc să creeze o lume conştientă.

Fie că este vorba despre mediul antreprenorial, despre mediul de business, marketing sau vânzări, fie că este despre sfera medicală, de dezvoltare personală sau de îmbunătăţire a relaţiilor inter-umane, indiferent de natura lor, inteligenţa emoţională este cea care face diferenta între cei care excelează şi cei care încă nu au descoperit că secretul este în ei.  

Despre Inteligenta Emotionala

 

Inteligenta Emotionala este abilitatea de a putea sa iti aliniezi emotiile, gandurile si comportamentul in directia obiectivelor tale.

Emoțiile joacă un rol decisiv în alegerile pe care le faci în fiecare moment. Oamenii cu o inteligență emoțională dezvoltată reușesc să ia decizii conștient și rămân concentrați pe drumul spre rezultatele pe care și le doresc, indiferent de stările de moment. Ei reușesc să facă ceea ce știu că trebuie să facă, chiar și atunci când nu le vine să facă acel lucru.

 

Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci!

Mahatma Gandhi

Intr-o lume în care lucrurile se schimbă mai mult și mai repede ca niciodată, presiunea, frustrarea, anxietatea sau stresul sunt stări emoționale pe care oamenii le resimt tot mai puternic.

Dezvoltarea inteligeței emoționale te va ajuta să devii conștient de stările emoționale pe care le experimentezi și să le modelezi spre binele tău.

E drept, este un proces care presupune exercițiu și disciplină, dar când îți vei dezvolta această abilitate, vei avea o super putere care te va duce unde îți dorești.

Această super putere te va ajuta:

 • să rezolvi cu ușurință conflictele și să construiești relații durabile, atât la muncă, cât și pe plan personal.
 • Să ai control asupra emoțiilor tale, ceea ce îți va da control asupra acțiunilor tale, ceea ce îți va aduce succesul pe care ți-l dorești.
 • Să nu mai amâni, să fii mult mai eficient și să obții mai multe rezulte, într-un timp mai scurt.
 • Să îți alegi conștient stările și să poți să te pui singur în cea mai bună dispoziție ca să fii performant pe toate planurile.
 • Să devii un lider autentic care conduce prin exemplu și să îi ajuți și pe cei din jurul tău să se dezvolte și să devină mai performanți.
 • Să te bucuri de munca și de rezultatele tale, fără să mai vezi job-ul ca pe un rău necesar și fără să mai treci stresat de la un obiectiv la altul.

Chiar dacă încă este un concept destul de nou, tot mai mulți oameni din jurul lumii lucrează acum să își dezvolte inteligența emoțională, iar oamenii de știință îi studiază pe cei care au această abilitate.
Legat de importanța inteligenței emoționale în business, studiile au arătat că:

 • “70% din motivele pentru care companiile își pierd clienții sunt legate de lipsa inteligenței emoționale și a celei sociale.” (The Forum Corporation on Manufacturing and Service Companies, 2002)
 • “50% din timpul pierdut în afaceri este datorat lipsei de încredere, o componentă cheie a inteligenței emoționale.” (John Whiteney, Deming Center for Quality Management, 2002)
 • “90% dintre performerii de top au o inteligență emoțională dezvoltată.” (Studiu TalentSmart)
 • “Programatorii cu nivel ridicat de inteligență emoțională termină proiectele de 3 ori mai repede decat ceilalți.” (Studii efectuate de Hay Group și psihologul Richard Boyatzis)
 • “Agentii de vanzari cu nivel ridicat al EQ genereaza venituri de 2 ori mai mari decat colegii lor.” (Studii efectuate de Hay Group si psihologul Richard Boyatzis)