Episodul 31 din Podcastul de EQ vine sa raspunda la intrebari despre cursul audio 5 Emotii “Negative”, pe care il gasesti aici: https://bit.ly/2QKlwqZ

 

In episodul de astazi, Madalina mi-a pus intrebari cu privire la cele 5 emotii “negative” despre care vorbesc si in cel mai recent curs al meu.

 

Dar nu este vorba DOAR despre acel curs.

 

Este vorba despre cum arata acele stari, cum iti dai seama cand e una si cand e alta in tine, ce sa faci cand ele apar si cum sa faci ca, in timp, sa iti fie tot mai usor sa le gestionezi.

 

Vezi tu, sa fii frustrat a devenit ceva… normal.

 

Ne frustram pe orice: pe coada de la semafor, pe aglomeratia din mall, pe salariile mici, pe preturile mari, pe cura de slabire ce nu functioneaza, pe noi…

 

Si totusi, nu toti facem asta. Se intampla uneori ca membri ai aceleiasi familii sa experimenteze emotii opuse. Sau colegi de birou, sa fie complet diferiti. Si-atunci… frustrat este biroul, orasul sau tara in care esti? Sau, poate, tu?

 

Sa mai zic despre agitatie? Fuga constanta intre task-uri, activitati, sala, intalniri, evenimente, familie?

 

In unele momente pare ca a fi ocupat, agitat, pe fuga, e un standard, e un indicator al succesului unui om. Doar ca… ce te faci cand toate se opresc, cum a fost de sarbatori, cand era mai liniste in jur? Ce te faci daca agitatia sta, dar in tine continua si te macina?

 

Am intalnit oameni care mi-au spus clar ca le este frica sa se opreasca din stresul cotidian, pentru ca ar trebui sa stea fata in fata cu emotiile din ei. Si nu isi dau seama ca fix prin asta, perpetueaza si sculpteaza si mai adanc, in ei, starea de frica…

 

Si tocmai pentru ca nu se opresc, adauga straturi si straturi de neputinta, in ei.

 

Observi cum se alimenteaza un cerc vicios?

 

Reusesti sa vezi de ce dezamagirea, starea ca ceea ce iti doresti nu se intampla, devine constanta pentru atat de multi oameni?

 

Hai sa vorbim despre aceste stari, in Podcastul de astazi.

 

Iar daca, dupa ce il asculti, ai sa simti ca esti pregatit sa faci ceva ca sa gestionezi aceste emotii, comanda cursul 5 Emotii “Negative”, care este inca la pret special, in magazinul online.

 

Auditie placuta! 🙂

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
151
Poate te-ar interesa si  Sefii au nevoie de angajati? Sau angajatii de sefi?