“Este doar un clișeu!”  “Ai prejudecati!”  “Nu toti sunt asa!”

 

Sunt fraze pe care le-am auzit fiecare dintre noi într-un context sau altul, atunci când cineva folosește o expresie care exprimă idei preconcepute la adresa cuiva.

 

Problema cu clișeele și prejudecățile este că ele totuși au o bază. Fie că vin din experiența personală, fie din experiența colectivă, ele au fost formate în timp, pe baza unor realități.

 

Baza respectivă le face să aibă o anumită putere la nivel subconștient și să ni le “demonstrăm” cu o încăpățânare a instinctului de conservare.

 

De unde vin clișeele? Cum se construiesc ele? Cum ne influențează viața, relațiile? Ce facem cu ele mai departe? Cum eliminăm clișeele din mintea celorlalți, mai ales când au legătură cu noi?

 

Vă invit să descoperiți răspunsurile la aceste întrebări în discuția “Clișeele și prejudecățile în lumina inteligenței emoționale”

 

O mică mențiune legat de o greșeală din podcast… am făcut referire la un webinar pe subiectul relației dintre bărbați și femei și am spus că webinarul va fi astăzi. Am greșit, webinarul va fi peste o săptămână, joi, în 22 aprilie.

 

Vă las aici linkul și pentru webinarul în cauză, pentru cei care sunteți interesați.

⏩⏩ https://refleqt.ro/webinar-barbati-si-femei ⏪⏪

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1
Poate te-ar interesa si  Iar începem?