Domnilor, episodul de astazi din Podcastul de EQ va este dedicat. Iar daca esti femeie si ai vreun barbat prin preajma caruia stii ca i-ar prinde bine sa asculte acest podcast, da-i un share. ?

 

Azi e despre cum iubeste un barbat.  Un subiect despre care am discutat cu drag cu Madalina.

 

Desi considerati masculi alpha care nu au voie sa arate vulnerabilitate, barbatii stiu sa iubeasca tare frumos femeile. Asta atunci cand isi permit sa lase emotiile sa iasa la iveala. 

 

Din punctul meu de vedere, barbatii sunt impartiti in doua mari categorii. Cei rationali, care au nevoie de fapte concrete si care au in minte o schita bine definita pentru orice actiune pe care o fac, si cei cerebrali, care gandesc si analizeaza lucrurile printr-o logica emotionala. 

 

Fie vorba intre noi, si barbatii care se considera cerebrali sunt mega emotionali, doar ca se conving singuri ca sunt logici. ?

 

Majoritatea barbatilor incearca sa inteleaga niste fenomene de genul, de ce femeile se comporta intr-un anumit fel cu ei. Sau incearca sa isi depaseasca anumite blocaje. De exemplu, nu reusesc sa avanseze in cariera nu pentru ca nu stiu ce au de facut, ci pentru ca pur si simplu simt ca nu pot.

 

Sunt altii care au diverse conflicte pe care nu reusesc sa le solutioneze pentru ca lumea lor este predominant rationala, iar lumea emotionala li se pare asa invaluita in mister. Intuiesc ei ca e ceva rational acolo, dar nu reusesc sa inteleaga in profunzime.

 

Pe de alta parte, femeile inteleg intuitiv si reusesc foarte usor sa se conecteze cu niste adevaruri, dar din cauza instabilitatii emotionale, de cele mai multe ori, nu se tin de treaba. 

 

Ei bine, la barbati e exact invers. Ei nu pot sa accepte ceva ce nu inteleg, dar si cand o fac, atunci stii sigur ca urmeaza niste tranformari acolo. 

 

Cateva aspecte pe care le-am atins in episodul de astazi:

  • care a fost cel mai “grav” caz a unui barbat care a venit la mine sa-l ajut si pe care nu am reusit;
  • cum percep barbatii “problema” pe care o au atunci cand vin sa-mi ceara ajutorul;
  • suferinta pe care o simt barbatii atunci cand trec printr-o despartire;
  • frica barbatilor sa vorbeasca despre emotiile lor si de unde vine ea;
  • cum vindeca un barbat o rana provocata de o despartire. 

 

 

La un moment dat, vazusem o imagine in care un barbat ce era foarte fain desenat, super musculos, si foarte bine definit, era lasat intr-un genunchi si tinea cumva in fata lui, ridicata, de talie o femeie.

 

Din punctul meu de vedere, imaginea respectiva descrie cel mai bine pentru mine cum iubeste un barbat. 

 

In momentul in care un barbat iubeste, ce face el este ca prin forta lui masculina sa scoata din femeia respectiva la iveala tot ce are ea mai bun si mai frumos si cumva sa o puna in valoare pe ea ca femeie. 

 

Asta cred eu ca e directia si rezultatul iubirii unui barbat. Daca te-am facut curios si vrei sa afli mai multe, te invit sa asculti episodul integral aici. 

 

P.S. Sper sa raspund la cateva dintre intrebarile barbatilor dar sa si ridic semne de intrebare cu acest episod. Iar daca esti barbat si ceva din ceea ce am spus te-a lezat, sa nu angajezi un lunetist care sa ma caute. ?

 

Daca ai nelamuriri, lasa-mi un comentariu in sectiunea de comentarii si iti raspund cu drag.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
49151
Poate te-ar interesa si  Cum iti dai seama daca celalalt corespunde cu imaginea din capul tau