Acum câțiva ani a început un proces interesant pentru mine. După ani de zile în care am folosit diverse tehnici și metode de dezvoltare personală, am urmărit autori care să mă ghideze, am făcut schimbări, am trecut prin falimente și mi-am revenit, am ajuns într-un final să fac ceea ce simțeam că este menirea sau vocația mea. 

 

Totuși, pe drum am avut câteva nelămuriri, pentru care a trebuit să găsesc răspunsuri singur. Am avut momente în care lucrurile au funcționat așa cum mi s-a promis și momente în care îmi venea să plâng de ciudă, că am încercat tot ce mi s-a spus că ar trebui să funcționeze și nu a funcționat nimic așa cum mă așteptam.

 

În urma acestor experiențe am ajuns să lansez acest ansamblu de unelte numit „The Projeqt”.

 

Am luat uneltele de dezvoltare personală și le-am restructurat, le-am adăugat o doză serioasă de inteligență emoțională, ca ele să folosească eficient mecanismele creierului emoțional și le-am pus în șase module distincte, care împreună formează o unealtă complexă.

 

 

Te invit la discuția mea cu Oana, să vezi ce înseamnă de fapt abordarea de care vorbesc, dar mai ales cum poți aduna într-o direcție constructivă tot ceea ce ai învățat de-a lungul timpului.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
17
Poate te-ar interesa si  Invitat special Ovidiu Ladar