Sper ca ai o zi de joi productiva, fiindca a mea cu siguranta a fost. 

 

Fie ca te pregatesti pentru sarbatoarea de Pasti sau iti faci tabieturile prin casa, m-am gandit sa vin catre tine cu un nou episod din Podcastul de EQ, ultimul de altfel, din seria pe care le-am inregistrat alaturi de iubita mea, Cami, pe subiectul relatiei de cuplu. ?

 

Pentru mine, acest principiu care a stat la baza crearii cursului online, Ecuatia Iubirii, este unul foarte drag mine, fiindca vine cu o lectie importanta si anume, cum sa scapi de asteptarile pe care le ai intr-o relatie de cuplu. 

 

Imi amintesc si acum o intamplare draguta in care am mers la Cami si i-am facut o declaratie scrisa, pe care am si semnat-o, cum ca imi asum sa nu o mai ranesc niciodata incepand cu acel moment si sa am un anumit comportament fata de ea. 

 

Si ghici ce? 

 

Am mai ranit-o de atunci. 

 

Si nu pentru ca mi-am dorit constient sa fac asta, ci din cauza faptului ca dinamica dintr-o relatie este intr-o continua schimbare. 

 

Mi se pare absurd ca un om sa isi asume ca de maine se va schimba radical si va fi doar intr-un anumit fel, fiindca acest lucru nu este posibil. 

 

Viata este un lucru extraordinar ce are propriul ritm si ar fi in beneficiul nostru sa ne conectam la acest ritm si sa nu fim pe langa sau contra lui, si sa incercam sa il controlam.

 

Asa cum afirma si Cami, o relatie este ca o calatorie spre necunoscut, in care sa te cunosti prima data pe tine, dupa pe partenerul tau, iar treaba ta este sa te adaptezi la conditiile ce apar. 

 

E important sa fii flexibili emotional si mental, fiindca asta te ajuta sa accepti mai usor schimbarile cu care te confrunti inevitabil. 

 

In viata, singura constanta este schimbarea. ?

 

Episodul cu numarul 60 vine cu o discutie foarte faina, intre mine si Cami despre experienta noastra si cum am renuntat la asteptarile exagerate pe care le aveam unul de la celalalt, pe care te invit sa o asculti aici.

 

Si pentru ca foarte multi oameni si-au exprimat dorinta ca aceasta serie de podcasturi sa nu se sfarseasca, o sa gasim o modalitate prin care sa continuam sa fim alaturi de voi in aceasta formula. 

 

Pana atunci, iti doresc auditie placuta si sarbatori fericite!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
232
Poate te-ar interesa si  Cum iubești o femeie