Am auzit de nenumărate ori acest concept de “creator” sau “co-creator” al experiențelor sau al vieții.

 

Am convingerea însă, că majoritatea oamenilor suferă de o confuzie majoră. Spun asta pentru că am observat că vorbesc despre actul de “creație” doar atunci când reusesc să obțină rezultatele pe care și le doresc. Iar atunci când nu le ies lucrurile, trec la “am atras în viața mea” sau dau vina pe ceva “karma” din cauza căreia suferă sau nu le iese ce-și doresc.

 

Când vorbim de rolul de creator, nu putem vorbi despre asta decât dacă ne asumăm propria creație, în acest context conjuncturile și situațiile din propria viața, cu bune și cu rele.

 

Mai sunt unii care par să fie o continuă victimă a propriilor “creații”: “iarăși nu am reușit să”, “eu niciodată nu sunt în stare să” și multe altele.

 

Cum găsești echilibrul dintre conjuncturile asupra cărora nu ai control și controlul pe care îl poți exercita în urma situațiilor? Care este “matematica” prin care reușești să îți re-creezi viața sau situațiile care nu îți plac? Cum se leagă inteligența emoțională și ce se petrece în general în capul tău cu această creație care se numește “viața ta”?

 

Oana s-a străduit să obtină răspunsuri la intrebarile de mai sus, cât a reușit în jumătate de oră de podcast.

 

Răspunsurile elaborate și explicațiile în detaliu le vei găsi în trainingul online de o oră și jumătate pe care l-am pregătit pe această temă. Te invit cu mare drag să le descoperi.

 

>>Training online Inteligență Emoțională<<

 

Totuși, ca să-ți faci o idee despre cum devii creator conștient al vieții tale folosind inteligența emoțională, poți asculta podcastul pe această tema.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Poate te-ar interesa si  Afla care sunt cele 5 Emotii “Negative”