Perioada prin care trecem cu totii la nivel de umanitate este cel puțin interesanta. 😊 Fiecare reactioneaza in felul propriu la schimbarile mai mici sau mai mari care au aparut in viata noastra.

 

Dincolo de necunoscut si de disperarea multora de a actiona, in ciuda faptului ca nu avem deloc datele problemei cel putin momentan, avem nevoie de inspiratie in aceste momente mai mult decat oricand.

 

Am ales sa port discutii cu oameni care de-a lungul timpului m-au inspirat si care consider ca merita ascultati in aceste vremuri mai mult sau mai putin confuze. Incearca sa faci abstractie de calitatea sunetului, si eventualele intreruperi si fii atent la continut. Merita, crede-ma. 😊

 

Pe Bogdan Pandea am avut ocazia sa il vad pe scena pentru prima data la un eveniment.

 

Antreprenor trecut prin multe, Capitan al brandului de cafenele mai mult sau mai putin mobile Captain Bean, prieten bun si entertainer innascut, Bogdan este o persoana care m-a cucerit prin autenticitatea, simplitatea si franchetea lui.

 

Parte din „gasca” de barbati cu care ne mai intalnim din cand in cand la un pahar de vin, discutiile cu el sunt un izvor de relaxare si umor de fiecare data.

 

Desi in acest episod am vorbit despre lucruri serioase, iar el a fost mult mai serios decat de obicei, consider ca perspectiva lui este o sursa foarte buna de inspiratie, mai ales in conditiile in care afacerile lui au fost foarte afectate de situatia prin care trecem.

 

Cum a reușit el sa gestioneze situatia? Te invit sa descoperi in interviul de astazi. 🙂

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Poate te-ar interesa si  Barbatul si cariera. Capcana unei generatii (partea I)