Perioada prin care trecem cu totii la nivel de umanitate este cel puțin interesanta. ? Fiecare reactioneaza in felul propriu la schimbarile mai mici sau mai mari care au aparut in viata noastra.

Dincolo de necunoscut si de disperarea multora de a actiona, in ciuda faptului ca nu avem deloc datele problemei cel putin momentan, avem nevoie de inspiratie in aceste momente mai mult decat oricand.

Am ales sa port discutii cu oameni care de-a lungul timpului m-au inspirat si care consider ca merita ascultati in aceste vremuri mai mult sau mai puțin confuze. Incearcă sa faci abstractie de calitatea sunetului, si eventualele intreruperi si fii atent la continut. Merita, crede-ma. ?

De Daniel Zarnescu am auzit de ani de zile. L-am cunoscut direct drept un fel de legenda urbana, ca fiind cineva care a construit un imperiu si care i-a ajutat apoi si pe altii sa le construiasca pe ale lor.

Apoi l-am intalnit in cadrul unui mastermind organizat de el, eveniment unde a adunat o gasca de autori din toată tara, ca sa isi impartaseasca ideile.

Acest mistermind s-a incheiat cu o cina si cu o plimbare prin Bucuresti de vreo doua ore, timp in care am apucat sa descopar fata in fata povestile, experientele prin care a trecut omul de-a lungul vietii. Antreprenor, scriitor, trainer si din punctul meu de vedere in primul rand un „ganditor desavarsit”, Daniel este una dintre persoanele pe care consider ca merita sa le asculti cand vremurile devin incerte si confuze. Asa ca da play interviului de mai jos si ia notite. ?

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2
Poate te-ar interesa si  Conflictele in cuplu