Perioada prin care trecem cu totii la nivel de umanitate este cel puțin interesanta. ? Fiecare reactioneaza in felul propriu la schimbarile mai mici sau mai mari care au aparut in viata noastra.

Dincolo de necunoscut si de disperarea multora de a actiona, in ciuda faptului ca nu avem deloc datele problemei cel putin momentan, avem nevoie de inspiratie in aceste momente mai mult decat oricand.

Am ales sa port discutii cu oameni care de-a lungul timpului m-au inspirat si care consider ca merita ascultati in aceste vremuri mai mult sau mai puțin confuze. Incearcă sa faci abstractie de calitatea sunetului, si eventualele intreruperi si fii atent la continut. Merita, crede-ma. ?

De cand l-am cunoscut si pana in ziua de azi, Florin Rosoga este si ramane “cel mai citit blogger de dezvoltare personala“.

După propria lui marturisire, atunci cand a inceput sa scrie, pur si simplu voia sa impartaseasca informatiile pe care le studia si le practica. Apoi, lumea a devenit din ce in ce mai interesata de cunoasterea pe care o are si asa s-a transformat un hobby intr-o ocupatie principala.

Avand si cateva proiecte impreuna de-a lungul timpului, am ajuns sa il admir si sa consider ca este unul dintre oamenii care merita ascultati in aceste perioade.

Asa ca daca vrei sa auzi ce fac oamenii in situatia de criza, da play si asculta discutia pe care am avut-o impreună cu Florin. ?

PS: Cartile pe care el le-a mentionat in acest episod sunt:

– Mintea moralista,  Jonathan Haidt
– Magia Ordinii, Marie Kondo
– Factfulness, Hans Rosling

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
12
Poate te-ar interesa si  "Omul fericit nu evolueaza". Serios?!