Perioada prin care trecem cu totii la nivel de umanitate este cel puțin interesanta. 😊 Fiecare reactioneaza in felul propriu la schimbarile mai mici sau mai mari care au aparut in viata noastra.

 

Dincolo de necunoscut si de disperarea multora de a actiona, in ciuda faptului ca nu avem deloc datele problemei cel putin momentan, avem nevoie de inspiratie in aceste momente mai mult decat oricand.

 

Am ales sa port discutii cu oameni care de-a lungul timpului m-au inspirat si care consider ca merita ascultati in aceste vremuri mai mult sau mai putin confuze. Incearca sa faci abstractie de calitatea sunetului, si eventualele intreruperi si fii atent la continut. Merita, crede-ma. 😊

 

Nu cred ca Lorand are nevoie de introducere. Desi acum mai multi ani a inceput sa predea cursuri despre cum sa iti cresti vanzarile, treptat, a ajuns sa acopere o arie larga de subiecte de business si de dezvoltare personala conexa cu afacerile.

 

Personal am avut enorm de invatat de la el si a contribuit mult la cresterea mea ca speaker si ca proprietar de afacere. Pe langa asta, desi poate la prima vedere ai senzatia ca este foarte greu sa ajungi la el, am descoperit ca din momentul in care si-a asumat sa te ajute, Lorand o sa fie acolo pentru tine, cum zice englezul, „no matter what”. 😁

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1
Poate te-ar interesa si  Invitat special Bogdan Pandea