“Femeia ti-e oglinda. Si-o sa vina femei care o sa vina cu unele dintre calitatile si defectele tale. Si-o sa fie femei care o sa iti arate altele. Si intr-o zi, o sa vina Iubita ta. Si ea o sa vina cu tot Tu.”

 

Stiu ca ne-am cam zapacit, ca societate, in a descrie, a dezbate si a comenta in fel si chip care e rolul Femeii in societate, ce ar trebui sau cum ar trebui sa fie Barbatul, cum femeile preiau functii masculine, pentru ca au nevoie se fie puternice, iar barbatii isi pierd din masculinitate, pentru ca nu inteleg cum sa gestioneze schimbarile produse de energia feminina.

 

Imi pare ca ne chinuim. Cand esenta e atat de simpla…

 

Exista Legi Universale, mai mari decat mine si decat tine, care guverneaza relatiile si legatura dintre Barbat si Femeie.

 

Sau, pentru barbatii care deja isi dau ochii peste cap cand citesc ce am zis adineauri: exista reguli pragmatice, care functioneaza si sustin o legatura faina dintre un Barbat si o Femeie.

 

Indiferent care dintre formulari rezoneaza cu tine, ceea ce vei auzi in acest episod va aduce clarificari si explicatii clare.

 

Trebuie doar sa iti faci timp sa asculti discutia dintre mine si Madalina si-ai sa intelegi mult mai multe despre interactiunea barbat-femeie.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
5415
Poate te-ar interesa si  Părinți și copii: cine, ce datorează, cui?