2017 a fost un an provocator, dar absolut genial pentru mine și pentru Echipa Refleqt.

În acest an am început să mă pun în situații de mai multe feluri, prin care să duc cunoștintele mele către public.  

Episoadele din Podcastul de EQ, toate produsele noi de pe Shop, live-urile de pe Facebook, evenimentele gratuite din toată țara, toate au fost căi prin care încerc să ajung la tine și la fiecare dintre cei care își doresc să descopere ce este inteligența emoțională.

Și pentru că am observat ca toată munca mea și a echipei a fost primită cu plăcere de publicul nostru, adică și de tine, am considerat că cel mai potrivit cadou, de la noi, pentru tine ar fi exact ăsta: un audiobook.

“Altfel de obiective S.M.A.R.T” este un material audio care poate să schimbe felul în care închei acest an și, sper sincer, să schimbe felul în care ai să începi 2018.

Tot ce ai de făcut este să downloadezi materialul printr-un click pe link-ul ăsta:

 

DOWNLOAD AUDIOBOOK

 

ATENTIE! Link-ul ramane valabil DOAR 7 ZILE. După aceste 7 zile devine inactiv și nu ai să mai poți să descarci audio-book-ul.

Te rog, bucura-te de acest cadou. Fă-ti timp să-l il asculti. Ia-ti notite. Dă-l și altora. Oricui vrei tu. Doar folosește-l.

L-am înregistrat cu tare mult drag.

De Craciunul asta, pretuieste-te pe tine! Si apoi, din iubirea de sine, dă-le și altora. Așa, faci lumea asta mare un loc mai bun.

SĂRBĂTORI FERICITE!

 

Zoltan & echipa Refleqt

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
3
Poate te-ar interesa si  Greșeala nr. 6: Să încerci să îi forțezi pe ceilalți să creadă și să trăiască așa cum faci tu