Madalina, colega mea, a vrut sa incepem anul cu un subiect sensibil. De aceea, cand mi-a propus sa vorbim despre finalul de an, despre perioada de sarbatori cu ale ei intalniri cu familia, prieteni si rude, cu masuratul reusitelor de peste an… am stiut ca va fi o discutie intensa.

 

In 2018, Podcastul de EQ a fost cel mai popular instrument prin care am dus inteligenta emotionala la cei care isi doresc sa invete despre ea.

 

Episoadele au zeci de mii de ascultari, s-au adunat si comentarii pe Blog, am primit e-mailuri de la cei care prefera sa nu scrie public, am fost laudati de specialisti din industria educatiei pentru informatiile transmise prin Podcast, iar noua ne-a facut placere sa le cream.

 

M-a intrebat Madalina, intr-o zi, de ce fac tot ce fac.

 

N-am inteles, in prima instanta; apoi mi-a zis:

 

Ce faci tu, ce facem noi, echipa, e o “vindecare a lumii”, ca tot unitar, dar o facem prin pasi mici. Prin fiecare om care isi schimba perspectiva despre viata lui. Suna minunat! Dar e si teribil de greu. Mai ales ca majoritatea nu considera ca are nevoie sa isi schimbe perspectiva. Ci au nevoie de mai multi bani, case, masini, haine, afaceri de succes… De ce iti asumi rolul asta, de ce muncesti ca sa ii faci pe altii sa isi deschida ochii, altfel?

 

Am inteles ce intreba, abia dupa ce a explicat.

 

Am fost in ambele extreme. Am fost in extrema spiritualitatii – in care am fugit de lumea materiala, am fugit de oameni, m-am rupt de societate si am cautat sa traiesc DOAR in spiritualitate.

Si am fost si in extrema cealalta – a barbatului ce cauta cariera perfecta, plina de performanta, eficienta 24 de ore, din 24, in care te duci tu inspre oameni, vrei sa fii acolo, sa faci, sa produci, sa vezi castigurile.

 

Extremele astea m-au ajutat sa inteleg ca transformarea reala e cea care presupune un nivel diferit de constienta. Si nu, nu se schimba lumea peste noapte si, Dumnezeule, este pace peste tot, in lume.

 

Nu.

 

Ce se schimba este ca incepi sa vezi echilibrul in toate. Inveti sa faci legaturi si sa observi ca transformarea nu se intampla din exterior. Nu iti vor aduce casele, masinile, lucrurile acele stari pe care “le cauti”. Din interior, din perspectiva TA din care vezi si experimentezi viata, vei transforma “calatoria” ta in lume.

 

De aceea, in 2019 continuam! Iar temele pe care le-am pregatit sunt WOW.

 

P.S. Ai sa descoperi in episodul de azi cateva stari emotionale care contribuie la frica de “ce zice lumea”. Despre unele dintre ele, ce sunt si cum te afecteaza, dar mai ales cum sa le gestionezi, te invat in cursul 5 Emotii “Negative”.

 

Cursul e disponibil aici:  https://bit.ly/2QKlwqZ

 

Este audio, il primesti automat, pe e-mail. Este foarte concentrat, dar cuprinde doar informatii utile, care chiar iti folosesc. Promit!

 

Are un pret special de lansare, de 35 lei, cam cat un pranz satios sau o carte. Dar este un curs. Nu e doar teorie, e mai mult. 😉

 

Comanda-l acum si vezi despre ce e vorba, de aici:

https://bit.ly/2QKlwqZ

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
87
Poate te-ar interesa si  Ce ascund complexele de inferioritate?