La un moment dat am avut un turneu de conferinte prin tara alaturi de BT Club, un turneu care s-a bucurat de un succes mare atat in randul participantilor la conferinte, cat si in randurile directorilor locali de la Banca Transilvania, peste tot prin tara.

 

In urma feedbackurilor am primit o invitatie la sediul Bancii Transilvania sa ma cunoasca cei doi „sefi mari”, directorul general Omer Tetik si directorul general adjunct Tiberiu Moisa.

 

Aveam o perceptie despre o institutie financiara la nivel national (cum este Banca Transilvania), cum ca ar fi ca o multinationala, rigida, cu multe reguli si limitari, cu lideri pe masura.

 

In loc de asta, am avut placerea sa cunosc doi dintre cei mai faini oameni din domeniul business. De-a lungul colaborarii noastre am stat la povesti cu Tibi despre o gramada de lucruri. De la investitii la astrologie, dezvoltare personala si educatie, stiluri de muzica si sustinerea artistilor tineri, performanta si sustinerea angajatilor… orice.

 

Tibi Moisa este unul dintre oamenii care din punctul meu de vedere este Om intre oameni si profesionist intre profesionisti. Recomand cu mare drag acest episod, este o perspectiva interesanta si diferita in ceea ce priveste “criza”.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1
Poate te-ar interesa si  Părinți și copii: cine, ce datorează, cui?